Sirijus-m

Super prodaja:

10% sniženo za prvu kupovinu | iskoristi kod"Batt60".

Kupi sada

U porodičnom vlasništvu i upravljanju od 1993

Brza Isporuka

Besplatna dostava preko 5000 RSD

4.8

google reviews

Fast Delivery

Free Shipping over $99

4.8

google reviews
Pronađi deo
Pozovite našeg stručnjaka:

+381 60 0719 050

Tu Smo da Pomognemo.

Da li imate
neka pitanja?

Informacije za dostavu
Kad mogu da očekujem dostavu?

Vreme dostave zavisi od više faktora, uključujući lokaciju dostave, dostupnost proizvoda i izabrani način isporuke. Prosek isporuke je od 2 do 3 radna dana. Nakon što završite proces kupovine, dobićete informacije o očekivanom vremenu dostave putem e-maila ili SMS-a. Trudimo se da dostavimo vaše porudžbine što je brže moguće, uz poštovanje svih standarda kvaliteta i pouzdanosti.

Uobičajeno vreme dostave unutar Srbije varira u zavisnosti od više faktora, uključujući udaljenost između lokacije slanja i dostave, kao i izabrani metod isporuke. Tipično, ako je proizvod dostupan na zalihama i ako se koristi standardna dostava unutar zemlje, porudžbine iz Srbije često stižu u roku od 1 do 5 radnih dana. Međutim, ova procena može varirati u zavisnosti od specifičnih uslova i situacija, pa je preporučljivo da proverite procenjeno vreme dostave prilikom završetka porudžbine ili kontaktirate prodavca direktno radi preciznijih informacija.

Uobičajena praksa je da kurirska služba ili dostavljač ostavi paket ispred vrata samo ako ste naznačili takvu opciju ili ako nije potrebna potvrda prijema. Ovo se obično naziva “dostava na kućnu adresu” ili “ostavljanje paketa na vratima”. Inače ne preporučujemo takvu vrstu isporuke,

Ako primite oštećeni proizvod, preporučljivo je odmah kontaktirati prodavca ili kurirsku službu kako biste prijavili problem.

Ako proizvodi koje ste kupili ne odgovaraju vašim očekivanjima ili nisu u skladu sa vašim potrebama, obično imate pravo na povraćaj novca ili zamenu u roku od 14 dana od prijema pošiljke,

Pitanja o plaćanju
Na koji način mogu da platim poručene proizvode?

Naša platforma nudi različite načine plaćanja kako biste mogli da izaberete onaj koji vam najviše odgovara. Možete platiti poručene proizvode putem kreditne kartice, bankovnog transfera ili pouzećem, pružajući vam fleksibilnost i sigurnost prilikom obavljanja kupovine. 

Da, omogućavamo plaćanje pouzećem. To znači da možete platiti za vaše poručene proizvode kada ih primite, direktno kuriru ili dostavljaču. Ova opcija pruža dodatnu sigurnost i praktičnost za naše kupce.

Da, sve cene na našem sajtu uključuju PDV, osim ako nije drugačije naznačeno. Transparentno prikazujemo sve troškove kako bismo osigurali jasnost i poštenost prema našim kupcima.

Da, imamo politiku povraćaja novca koja štiti vašu kupovinu. Ako niste zadovoljni sa proizvodom ili postoji neki problem, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo razmotrili vaš zahtev za povraćajem novca. Detalje o našoj politici povraćaja možete pronaći na našem sajtu ili nas direktno kontaktirajte radi više informacija

Moj nalog
Kako da se registrujem na web sajt?

Proces registracije na web sajtu je veoma jednostavan i uključuje nekoliko osnovnih koraka:

 1. Pronađite opciju za registraciju: Na početnoj stranici web sajta u gornjem levom uglu. “Registracija” ili “Napravi nalog”. Kliknite na tu opciju.

 2. Popunite registracioni obrazac: Na novoj stranici biće vam zatraženo da popunite registracioni obrazac. Traže se osnovne informacije kao što su ime, prezime, e-mail adresa, lozinka itd. Pratite uputstva i popunite sva polja.

 3. Proverite e-mail: Nakon što popunite obrazac, dobitićete e-mail na adresu koju ste uneli prilikom registracije. Otvorite e-mail i pratite link ili uputstva za potvrdu registracije.

 4. Potvrdite registraciju: Kliknite na link za potvrdu registracije u e-mailu koji ste primili. Ovo je važan korak koji verifikuje vaš nalog i omogućava vam pristup web sajtu.

 5. Prijavite se: Nakon što potvrdite registraciju, možete se prijaviti na web sajt koristeći e-mail adresu i lozinku koje ste uneli prilikom registracije.

Da biste promenili svoje podatke na web sajtu, morate biti prijavljeni na svoj nalog. Nakon što se prijavite, možete pristupiti svojim ličnim podacima i vršiti izmene. Ovo uključuje podatke kao što su ime, prezime, adresa, e-mail adresa, lozinka i druge informacije koje ste pružili prilikom registracije.

Evo opštih koraka koje možete pratiti da biste promenili svoje podatke na većini web sajtova:

 1. Prijavite se na svoj nalog: Posetite web sajt i prijavite se koristeći vašu e-mail adresu i lozinku.

 2. Pronađite opciju “Moj nalog” ili “Profil”: Nakon što se prijavite, pronađite opciju koja vam omogućava pristup vašem profilu ili ličnim podacima. Ova opcija obično može biti locirana u gornjem desnom uglu ili u padajućem meniju na glavnoj stranici.

 3. Izvršite izmene: Kada pristupite svojim ličnim podacima, možete izvršiti izmene koje želite. Kliknite na polja koja želite da izmenite i unesite nove podatke.

 4. Sačuvajte izmene: Nakon što izvršite željene izmene, kliknite na dugme ili opcija za čuvanje ili ažuriranje podataka, kako biste sačuvali promene.

 5. Proverite podatke: Nakon što sačuvate izmene, proverite svoje podatke kako biste bili sigurni da su promene uspešno primenjene.

Ako ste zaboravili lozinku za pristup svom nalogu, postoji opcija za resetovanje lozinke. Evo koraka koje možete preduzeti kako biste povratili pristup svom nalogu:

 1. Pronađite opciju “Zaboravili ste lozinku?”: Na stranici za prijavu postoji opcija ili link koji kaže “Zaboravili ste lozinku?” Kliknite na tu opciju.

 2. Unesite svoju e-mail adresu: Bićete upitani da unesete e-mail adresu koja je povezana sa vašim nalogom. Unesite e-mail adresu i kliknite na dugme “Pošalji” ili “Resetuj lozinku”.

 3. Proverite e-mail: Nakon što unesete e-mail adresu, dobićete  e-mail od web sajta sa instrukcijama za resetovanje lozinke. Ovaj e-mail sadrži link ili kod koji treba da pratite kako biste postavili novu lozinku.

 4. Postavite novu lozinku: Kliknite na link ili pratite instrukcije u e-mailu kako biste pristupili stranici za postavljanje nove lozinke. Unesite novu lozinku i potvrdite je.

 5. Prijavite se sa novom lozinkom: Nakon što postavite novu lozinku, možete se prijaviti na svoj nalog koristeći svoju e-mail adresu i novu lozinku.

Ako imate problema ili ne dobijete e-mail za resetovanje lozinke, proverite folder sa neželjenom poštom (spam) u vašem e-mail programu, ili kontaktirajte podršku web sajta za dodatnu pomoć.

Kada kreirate porudžbinu dobitićete potvrdu o porudžbini putem e-maila. Ova potvrda sadrži detalje o vašoj porudžbini, uključujući informacije o proizvodima koje ste kupili, cene, adrese za isporuku, način plaćanja itd.

Ako niste dobili potvrdu o porudžbini, evo nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste potvrdili da je vaša porudžbina kreirana:

 1. Proverite e-mail: Proverite svoj inbox i folder sa neželjenom poštom (spam) kako biste videli da li ste dobili e-mail potvrdu o porudžbini. Ponekad e-mailovi o potvrdi porudžbine mogu završiti u folderu sa neželjenom poštom, pa je važno da proverite i taj folder.

 2. Proverite nalog na web sajtu: Ako imate nalog na web sajtu, možete se prijaviti i proveriti svoj profil ili istoriju porudžbina da biste videli da li je vaša porudžbina evidentirana.

 3. Kontaktirajte podršku: Ako niste dobili potvrdu o porudžbini ili niste sigurni da li je vaša porudžbina kreirana, možete kontaktirati podršku web sajta kako biste proverili status vaše porudžbine. Obično podrška može pružiti informacije o statusu porudžbine i pomoći vam u rešavanju eventualnih problema.

Pratite ove korake kako biste bili sigurni da je vaša porudžbina kreirana i da ste uspešno izvršili kupovinu.

Da bi ste pratili svoju porudžbinu i njen status, potrebno je da u gornjem desnom uglu web sajta kliknite na “Praćenje pošiljke”. Otvoriće Vam se stranica gde treba da uneste broj porudžbine i e-mail adresu sa kojom ste se registrovali.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Slika
 • Šifra
 • Rejting
 • Cena
 • Stanje
 • Dostupnost
 • Dodaj u korpu
 • Opis
 • Sadržaj
 • Weight
 • Dimenzije
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Uporedi
Korpa za kupovinu zatvori