Sirijus-m

Super prodaja:

10% sniženo za prvu kupovinu | iskoristi kod"Batt60".

Kupi sada

U porodičnom vlasništvu i upravljanju od 1993

Brza Isporuka

Besplatna dostava preko 5000 RSD

4.8

google reviews

Fast Delivery

Free Shipping over $99

4.8

google reviews
Pronađi deo
Pozovite našeg stručnjaka:

+381 60 0719 050

Pravila korišćenja


Korišćenjem ovog internet sajta potvrđujete da ste upoznati, razumeli i prihvatili pravila koja su ovde navedena (u daljem tekstu “pravila”) i slažete se da ćete ih poštovati, kao i sve važeće zakone i propise. Ako se ne slažete sa pravilima, molimo vas da ne koristite ovaj internet sajt.

Sirijus-m zadržava pravo da izmeni pravila u bilo kom trenutku.

Kupovinom preko našeg sajta, sklapate Ugovor o prodaji na daljinu sa:
Sirijus-m Adresa: Radoja Krstića 4, 37240 Trstenik, Srbija

Na ovaj ugovor će se primenjivati odredbe Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o trgovini, Zakona o obligacionim odnosima i drugih relevantnih propisa Republike Srbije.

Potvrdom porudžbine na sajtu potvrđujete:

da ste upoznati sa pravilima poslovanja i da ste imali priliku da ih pročitate, da su vam sve neophodne informacije jasno i razumljivo pružene pre nego što ste potvrdili porudžbinu na našem sajtu, u skladu sa obavezom obaveštavanja kupaca od strane Sirijus-m, da, kao kupac, dajete svoj pristanak na pravila poslovanja.

Sve cene na Sirijus-m sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om. Troškove isporuke možete videti u delu isporuka.

NAČINI PLAĆANJA KOD ONLINE KUPOVINE


Poštovani kupci,

Sirijus-m je vaša destinacija za kupovinu opreme za hidrauliku Srbiji. Trudimo se da vam uvek pružimo najbolje uslove i da olakšamo proces kupovine. Planiramo da u budućnosti omogućimo kompletnu online uslugu kako biste mogli da obavite kupovinu iz udobnosti svog doma.

1.Uplatnica

Možete izvršiti plaćanje uplatnicom, direktnim plaćanjem u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne instrukcije za uplatu dobićete putem e-maila nakon potvrde narudžbine. Nakon evidentiranja uplate, roba će biti poslata na izabranu adresu isporuke.

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)


Ako ste pravno lice ili koristite elektronsko bankarstvo, možete izvršiti plaćanje prenosom sredstava sa vašeg računa. Detaljne instrukcije za uplatu dobićete putem e-maila od naših komercijalista nakon potvrde narudžbine. Nakon evidentiranja uplate, roba će biti poslata na izabranu adresu isporuke.

Gotovinski (POUZEĆEM)


Nudimo opciju plaćanja pouzećem, što znači da ćete platiti kuriru gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke. Za narudžbine vrednosti 5000 dinara ili veće, Sirijus-m pruža besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije. Za narudžbine čija je vrednost manja od 5000 dinara, cena isporuke iznosi 300 dinara sa uračunatim PDV-om.

Platne kartice


Možete platiti svoju narudžbinu koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online plaćanje. Prilikom online naručivanja, bićete preusmereni na sigurnu stranicu Raiffeisen banke za procesiranje plaćanja. Vaši podaci o kartici nisu dostupni našem sistemu niti bilo kojem trećem licu.

ISPORUKA


Pregled opcija dostave


Sirijus-m nudi različite opcije dostave prilagođene vašim potrebama. Za standardne dostave koristimo kurirsku službu DExpress, dok za brže dostave na teritoriji Beograda koristimo Yandex. Takođe, možete izabrati opciju preuzimanja u našem maloprodajnom objektu na adresi Ratka Mitrovića 134, Cerak, Beograd.

Troškovi isporuke


Manje stvari

(0.5-2kg):
Standardna dostava – 1-3 radna dana – Besplatna za narudžbine preko 5000 RSD
Standardna dostava – 1-3 radna dana – 350 din za narudžbine do 5000 RSD
Danas za danas dostava – Teritorija Beograda, tokom radnog vremena maloprodaje – od 500 do 1000 din


Veće stvari:

Standardna dostava – 1-3 radna dana – Besplatna za narudžbine preko 5000 RSD
Standardna dostava – 1-3 radna dana – od 900 do 1500 din za narudžbine do 5000 RSD
Sve cene na Sirijus-m sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om. Troškove isporuke možete videti u delu isporuka.

REKLAMACIJE PROIZVODA


U skladu s važećim propisima, Sirijus-m je odgovoran za eventualne nesaobraznosti novih proizvoda ugovoru u roku od 24 meseca od datuma kupovine. Za refurbished proizvode, period odgovornosti za nesaobraznosti je 12 meseci od datuma kupovine.

Sirijus-m je posvećen isporuci proizvoda koji odgovaraju ugovoru. Garantujemo da su naši proizvodi usklađeni sa propisanim standardima i specifikacijama navedenim na našem sajtu.

U slučaju da se nesaobraznost pojavi u roku od 2 godine od datuma prelaska rizika na potrošača, Sirijus-m snosi sve troškove potrebne za usklađivanje proizvoda sa ugovorom, uključujući troškove rada, materijala, preuzimanja i isporuke.

Kod refurbished proizvoda, odgovornost za nesaobraznost je ista i traje 12 meseci od datuma kupovine.

Kupac gubi pravo na reklamaciju i besplatno servisiranje ukoliko neadekvatno rukuje proizvodom ili ga koristi na način koji nije u skladu sa uputstvom za upotrebu, ili ako su vršene neovlašćene popravke ili pokušaji popravki.

Nakon isteka zakonskog perioda od 2 godine, potrošač je sam odgovoran za slanje proizvoda na servis. U tom slučaju, kupac snosi sve troškove slanja i primanja proizvoda, kao i troškove eventualne popravke.

PRAVILNIK O REKLAMACIJAMA


U skladu sa važećim propisima, Sirijus-m donosi pravilnik o reklamacijama kako bi se obezbedila transparentnost i efikasnost procesa rešavanja reklamacija. Kompletan pravilnik možete pregledati.

PODNOŠENJE REKLAMACIJE


Kako bismo olakšali proces prijave i rešavanja reklamacija, molimo vas da reklamaciju podnesete putem e-maila na adresu reklamacije@sirijus-m ili popunjavanjem online forme kojoj možete pristupiti OVDE.

Prilikom podnošenja reklamacije, molimo vas da naznačite željeni način rešavanja (popravka, povraćaj novca ili zamena za novi proizvod). Takođe, detaljno opišite kvar, situacije i vreme kada ste primetili nepravilnosti.

Bićete kontaktirani u roku od 24-48 sati od trenutka prijema zahteva za reklamaciju. Sirijus-m je dužan da vam bez odlaganja izda pisanu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklamacije.

Ukoliko primetite oštećenja na proizvodu prilikom dostave putem kurirske službe, molimo vas da odmah kontaktirate sektor reklamacija kurirske službe.

Neophodno je da reklamaciju podnesete u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke.

REŠAVANJE REKLAMACIJA


U skladu sa važećim propisima, odgovor na vašu reklamaciju dobićete u roku od 8 dana od dana prijema proizvoda na reklamaciju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana, odnosno 30 dana za tehničku robu.

Novi proizvodi se šalju u ovlašćeni servis uz opis kvara koji ste dostavili prilikom podnošenja reklamacije. Refurbished i Outlet proizvodi servisiraju se u sklopu servisa Sirijus-ma.

Reklamacije na funkcionalnu ispravnost proizvoda biće prihvaćene samo ako se reklamirani proizvod vrati kompletno, neoštećeno, i ako ovlašćeni serviser potvrdi vaše navode.

U slučaju neprihvatanja reklamacije, obrazložićemo našu odluku i informisaćemo vas o mogućnosti rešavanja spora vansudskim putem. Ukoliko prihvatamo vašu reklamaciju, izjasnićemo se o vašem zahtevu i dati konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije.

Ambalaža nije obavezna za podnošenje reklamacije, ali je poželjno da je dostavite zajedno sa proizvodom.

Fizički oštećeni proizvodi i proizvodi koji nisu korišćeni u skladu sa specifikacijama proizvođača nemaju pravo na reklamaciju, jer trgovac u tom slučaju nije odgovoran za nesaobraznost koja je nastala oštećenjem ili nestručnim rukovanjem, te rizik prelazi na kupca. U tom slučaju, možemo izvršiti dijagnostiku i procenu popravke proizvoda, ali kupac snosi sve troškove prema servisu.

POUKA O PRAVNIM SREDSTVIMA


Vansudsko rešavanje potrošačkog spora Ukoliko smatrate da su vaša prava kao potrošača ugrožena, imate pravo da pokrenete sudski ili vansudski postupak za rešavanje potrošačkog spora.

Vansudsko rešavanje potrošačkog spora može trajati najduže 90 dana od dana podnošenja predloga. Svaka stranka u postupku vansudskog rešavanja potrošačkog spora plaća svoje troškove. Rad tela za vansudsko rešavanje potrošačkog spora je besplatan za stranke.

ODUSTANAK OD UGOVORA

Vraćanje proizvoda


Kupac u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača ima pravo da u roku od 14 dana od prijema proizvoda, odustane od kupovine/narudžbine, uz dopis kompaniji, bez navođenja razloga svoje odluke. Obaveštenje o odustanku od kupovine, kupac može poslati kompaniji u vidu obrasca, (klikni za preuzimanje obrasca) ili uz jasnu izjavu koju pošalje na Office@sirijus-m.com, kojom se potvrđuje da odustaje od kupovine, kao i lično u maloprodajnom objektu.

Troškovi vraćanja robe prilikom odustanka od ugovora o kupovini, padaju na teret potrošača/kupca. Trošak vraćanja se obračunava prema važećem cenovniku kurirske službe. Proizvode je potrebno vratiti kompaniji najkasnije u roku od 14 dana od slanja dopisa i/ili obrasca o odustanku od kupovine.

Kupac nema pravo odustanka od kupovine, čiji su predmet proizvodi koji se rade po posebnoj narudžbini i tačnim zahtevima kupca, odnosno proizvodi koji su prilagođeni ličnim potrebama. Ovakvi proizvodi nisu primereni za vraćanje, jer su nestandardnih karakteristika i rađeni za određenog kupca.

Proizvodi se moraju vratiti neoštećeni i nepromenjenih karakteristika. Ukoliko je proizvod oštećen, pokvaren ili su se karakteristike promenile, reklamacija se ne može prihvatiti.

Kod odustanka od kupovine, gde je iskorišćen bilo koji promocijski kod, ta sredstva se smatraju popustom i ne vraćaju se kupcu. Na tekući račun kupca, vraća se isključivo uplaćen novac. Povrat novca se radi najkasnije 14 dana od prijema dopisa o odustajanju od kupovine. Zbog efikasnosti, evidencije i tačnosti vraćanja sredstava, povrat novca se radi isključivo na tekući račun kupca. Vraćanje plaćenog iznosa se ne može raditi gotovinski.

Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Procenat oštećenja utvrđuje ovlašćeno lice u kompaniji IT-Market, te se za utvrđeni procenat umanjuje iznos koji se vraća potrošaču. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca u tolikoj meri da se proizvod više ne može prodavati, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Upotreba internet sajta


Sav pisani i vizuelni materijal na ovom sajtu zaštićen je autorskim pravima. Neovlašćeno korišćenje i distribucija ovog materijala može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, zakona o zaštiti žigova i drugih relevantnih propisa iz oblasti intelektualne svojine. Sadržaj sajta može se pregledati, štampati i preuzimati isključivo za ličnu ili nekomercijalnu upotrebu, kao i u informativne svrhe. Bilo kakva izmena, reprodukcija ili javno prikazivanje ovog sajta u komercijalne svrhe nije dozvoljena bez eksplicitne dozvole od strane Sirijus-m. Softverska rešenja i drugi materijali dostupni na sajtu podležu svojim sopstvenim uslovima korišćenja ili licenciranja, te je važno pročitati ove uslove pre njihove upotrebe.

Opis proizvoda i fotografije


Kompanija Sirijus-m koristi sve dostupne resurse kako bi sve stavke na našem sajtu bile prikazane sa tačnim nazivima, specifikacijama i fotografijama. Ipak, ne možemo garantovati potpunu tačnost svih informacija i fotografija artikala na sajtu.

Upotreba informacija dostavljenih na sajtu

Povratne informacije, komentari i materijal koji ostavljate ili dostavljate na ovom sajtu ili IT-Market neće biti smatrani poverljivim ili vlasničkim. Kompanija IT-Market će biti vlasnik ovakvih informacija i materijala i ima pravo da ih koristi slobodno i bez prethodnog odobrenja u bilo koje svrhe.

Na sajtu je zabranjeno postavljanje, objavljivanje, prenošenje ili deljenje bilo kakvih protivzakonitih materijala, uključujući sadržaj koji je uvredljiv, ponižavajući, pornografski ili na bilo koji način krši zakone Republike Srbije.

Privatnost


Sirijus-m zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage određenih internet stranica na ovom sajtu kako bi ispunio vaše zahteve. Svako prikupljanje takvih informacija na pomenutim stranicama biće sprovedeno u skladu sa propisima o zaštiti podataka o ličnosti, kao i pravilima o privatnosti koja se nalaze na ovom sajtu.

Postoji mogućnost pohranjivanja kolačića (cookies) na vašem uređaju kako bismo mogli unaprediti sam sajt, kao i poboljšati vaše iskustvo korišćenja istog. Kolačići predstavljaju grupu informacija; oni ne prikupljaju podatke o vašoj ličnosti i identitetu, već skupljaju informacije o načinu korišćenja, kao i količini posetilaca određene stranice na sajtu.

Siriujs-m ne odgovara za sajtove, njihov sadržaj, kao ni za politiku privatnosti eksternih linkova/sajtova koji se mogu naći na sajtu. Ukoliko se odlučite da posetite neke od linkova koji se nalaze na našem sajtu, činite to na sopstvenu odgovornost.

Koje kolačiće koristimo
Koristimo kolačiće za:

Funkcionalnosti
Marketing i oglašavanje
Analitiku
Kako bismo unapredili vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu, koristimo kolačiće funkcionalnosti. Takođe, koristimo ih kako bismo obezbedili prikaz najrelevantnijih oglasa i ograničili broj prikazivanja istog oglasa. Nadalje, koristimo ih kako bismo poboljšali ukupni doživljaj na Siriujs-m sajtu i evidentirali probleme i poteškoće na koje ste možda naišli prilikom posete istom.

Ograničenje garancija i ograničenje odgovornosti
U najvećem stepenu koji zakon dozvoljava, Sirijus-m, njegovi dobavljači ili treća lica koja su pomenuta na ovom sajtu neće biti odgovorni za štetu koja nastaje kao posledica upotrebe ili nemogućnosti upotrebe ovog sajta ili sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta. Ukoliko upotreba ovog sajta ili sajta do kojeg se stiže putem linka sadržanog na sajtu ima za posledicu popravku ili servisiranje opreme ili podataka, odgovornost za troškove je na vama.

Registrovani zaštitni znaci


Naši žigovi, zaštitni znaci, kao i oznake usluga koje se pojavljuju na ovom sajtu, registrovani su zaštitni znaci odgovarajuće kompanije Siriju-m ili drugih vlasnika. Žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga ne mogu se koristiti bez prethodne pisane saglasnosti njihovih vlasnika.

Budimo u Kontaktu.

Stojimo Vam na raspolafanju 6 dana u nedelji

Radoja Krstića 4, 37240 Trstenik, Srbija
+381 37 719 050
+381 60 0719 050
sirijusm@gmail.com
info@sirijus-m.com

Stojimo na usluzi

Molimo koristite naš uslužni centar
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Slika
 • Šifra
 • Rejting
 • Cena
 • Stanje
 • Dostupnost
 • Dodaj u korpu
 • Opis
 • Sadržaj
 • Weight
 • Dimenzije
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Uporedi
Korpa za kupovinu zatvori